Nieuws

Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk komt naar Lottum voor slagwerkmiddag!

Slagwerkgroep Drums & Roses uit Lottum organiseert op 5 november aanstaande een slagwerkoptreden en masterclass van niemand minder dan Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Het optreden wordt georganiseerd vanwege het 15 jarig bestaan van de slagwerkgroep.

Golden Earring klassiekers
Tijdens de middagvullende masterclass zal Zuiderwijk op geheel eigen wijze het publiek meenemen in de wereld van een drummer. Uiteraard zullen diverse bekende ritmes van Golden Earring klassiekers de revue passeren en zal de drummer bijzondere anekdotes delen over de avonturen van zijn band. Zuiderwijk zal daarnaast samen met de leden van Drums & Roses enkele muziekstukken ten gehore brengen.

Tweede keer
Het is niet de eerste keer dat de wereldberoemde drummer naar Lottum komt. In 2003 verzorgde hij op verzoek van Drums & Roses een interactieve workshop voor een uitverkochte Harmoniezaal. Het succes van dit event hoopt Drums & Roses dit jaar te evenaren.

Promoten van slagwerkmuziek
Naast eigen optredens en workshops organiseert Drums & Roses vaker optredens met bekende slagwerkers. In 2013 organiseerde Drums & Roses bijvoorbeeld een optreden met de bekende percussionist Martin Verdonk. Dergelijke activiteiten staan aan de basis van de groep, dat zich als doel heeft gesteld om slagwerkmuziek in Lottum en omgeving te promoten. Door bekende muzikanten naar Lottum te halen, in combinatie met de diverse optredens die Drums & Roses zelf ieder jaar verzorgt, slaagt de vereniging hierin.

Reserveer je kaarten!
De masterclass van Cesar Zuiderwijk is op 5 november om 14.00 uur in Café-Zaal Harmonie in Lottum. Kaarten kosten in voorverkoop € 10 p.p. voor volwassen en € 5 p.p. voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn hier te reserveren of te koop bij Café-Zaal Harmonie in Lottum.